Screens

Screens

 

Met deze vlak hangende zonwering wordt het direct invallende zonlicht aangenaam gefilterd, ook bij lage zonnestanden. Het is in vrijwel elke situatie toe te passen en steekt niet buiten de gevel, waardoor er een vrije doorloop blijft bestaan en het screen minder windgevoelig is.
Screens zorgen voor een optimaal rendement, door de warmtewerende eigenschappen van het glasvezeldoek. Warmte en zonlicht worden namelijk gereflecteerd tot 88%. Door de “open weefsel techniek” blijft het zicht overdag tot in zekere mate behouden, terwijl u overdag nagenoeg geen inkijk hebt.

De Screens zijn leverbaar met een rechte, een afgeschuinde of een ronde kap. Zowel voor het doek als voor de kap kunt u kiezen uit een heel scala aan actuele kleuren.
Leverbaar in elke gewenste RAL-kleur, gecombineerd met een doek uit onze brede collectie. Handmatig, elektrisch of volledig automatisch te bedienen.

Screens zijn zeer geschikt voor grote bouwprojecten, waar aan de zonwering hoge eisen worden gesteld. Bijvoorbeeld kantoorgebouwen, scholen, ziekenhuizen en bejaarden tehuizen.

Screens:

Zonwerend
Meer privacy
Verduisterend
Gecontroleerde lichtinval
Minder windgevoelig
Brandvertragend
Ook voor dakramen