Rolluiken

Rolluiken

 

Rolluiken weren zon, licht, geluid, inkijk, insecten en inbrekers. Zij hebben uitstekende isolerende eigenschappen zowel in de zomer als in de winter. Met een rolluik regelt u eenvoudig de hoeveelheid binnenvallend licht, warmte en frisse lucht. Onze rolluiken worden op maat voor u gemaakt en passen wij toe voor o.a. ramen, deuren, puien en zelfs als garagedeur.
Ze zijn verkrijgbaar in vierkante, schuine of ronde kasten en ook als inbouwrolluiken. Ze zijn onderhoudsarm en bestand tegen alle weersinvloeden.

Alle delen zijn leverbaar in diverse kleuren zodat er keuze is uit eindeloze combinaties. Optioneel is een kleur naar eigen smaak.

Het rolluik kan met de hand, d.m.v. een band of slinger, of elektrisch bediend worden. Onze rolluiken worden voorzien van elektrische bediening van het topmerk ‘Somfy’. Deze motoren zijn met diverse opties uit te breiden, zoals een tijd gestuurde bediening of afstandsbediening.

Tevens leveren wij professionele beveiligingsrolluiken voor bedrijven. Een fraaie en functionele oplossing als afsluiting van balies, kasten, etalages en zelfs vracht- en aanhangwagens. Eventueel geheel of gedeeltelijk transparant zodat bijvoorbeeld de etalage zichtbaar blijft. Ook in brandwerend materiaal te verkrijgen.

Leveranciers van:

Alt Text