Houten Jaloezie Den Bosch

Houten Jaloezie Den Bosch

 

Houten jaloezie in Den Bosch? De beste expert voor een houten jaloezie is Smulders Zonwering. Wij bieden een houten jaloezie voor Den Bosch en de complete regio.

Kent u de opvallende raamdecoratie die gevormd wordt door houten jaloezieën? Ze geven een luxueus effect aan uw ruimte of woonkamer. Bent u op zoek naar een houten jaloezie? De beste expert voor Den Bosch en omstreken hiervoor is Smulders zonwering.

Wij bieden een houten jaloezie voor Den Bosch en de complete regio. Daardoor kunt u deze bijzondere houten jaloezie ook vanuit Vught aanschaffen, en ook als u uit andere plaatsen komt kunt u perfect bij ons terecht. Wij leveren deze ideale combinatie van horizontale, zonwerende jaloezie in decoratie voor ramen.

Er bestaat nu dus een geheel nieuwe decoratieve raambekleding, die duidelijk verschilt van alles wat er al was. Horizontale jaloezieën zorgen voor de ultieme lichtregeling. Zo kunt u eindeloos met licht en zicht spelen.; vol zonlicht of een mooie filtering van de lichtinval is mogelijk.

Door de houten jaloezie te sluiten kan het licht uit de kamer geweerd worden. Er is een ruime keuze in zowel hout als aluminium, uni- en gedessineerde kleuren. Verkrijgbaar in de lamel breedtes van 16, 25, 35, 50 en 70mm voor uw houten jaloezie. Voor de regio Den Bosch zijn wij dé specialist.

Wilt u ook een zeer bijzondere raamdecoratie? Ga dan voor silhouette! In de regio Den Bosch is Smulders Zonwering uw adviseur. Maatwerkadvies? Neem contact op!