Bedieningen

Bedieningen

 

Bedieningen van Smulders Zonwering zijn uiterst betrouwbaar. Zij werken samen met Somfy, een van de grootste en betrouwbaarste fabrikanten van motoren en besturingen op dit gebied. Motoren van deze bedieningen zijn met diverse opties uit te breiden, zoals o.a. een tijd gestuurde bediening, afstandsbediening of een zon windbesturing.
Elektrische bedieningen zijn er van schakelaar tot afstandsbediening en een volledig automatisch domotica besturingssysteem. Voor een compleet overzicht en een gedegen advies nodigen wij u graag uit in onze showroom.
Een voorbeeld van een volledig automatisch systeem is de intelligente oplossing;
io-homecontrol®.
Met één druk op de knop de dakramen open, het zonnescherm uit, de lampen gedimpt of de airco aan. Dat is de wereld van io-home control. Ervaar nu ook zelf de unieke en comfortabele toepassingen van io-home control.

Zonne-energie
Als leverancier van zonwering is Smulders uniek in het aanbieden van systemen die op zonne-energie werken. Overweegt u energiebesparing, milieubewuste keuzes, draadloze systemen die met een afstandsbediening functioneren? De mogelijkheden van de toekomst liggen nu binnen handbereik. Smulders Zonwering informeert u hier graag over.

Leveranciers van:

Alt Text