Jaloezieën Den Bosch

Jaloezieën Den Bosch

 

Smulders Zonwering zorgt voor plaatsing, levering en reparatie van jaloezieën Den Bosch. Bel: 0416-277807. Functioneel comfort, veel privacy door wel uitzicht naar buiten te hebben maar geen inkijk. Als raamdecoratie hebben jaloezieën allerlei voordelen. In de regio Den Bosch is er een expert die aan al uw persoonlijke wensen voldoet rondom jaloezieën. Gevestigd dichtbij Wijk en Aalburg, zorgt Smulders Zonwering voor plaatsing, levering en reparatie van jaloezieën voor de regio Den Bosch.

Perfecte lichtregeling, dat bieden horizontale jaloezieën. Als u in Vught en omgeving op zoek bent naar een oplossing in raamdecoratie, die ervoor zorgt dat u continu met licht en zicht kan spelen, dan laten wij u alle mogelijkheden zien. U kiest zelf voor vol zonlicht of voor een mooie filtering. U kunt licht compleet weren uit de kamer met jaloezieën. Ook vanuit Vlijmen bent u snel bij ons pand. Wij hebben bij deze raamdecoratie diverse bedieningsmogelijkheden: handmatig of elektrisch. Natuurlijk heeft u ook de keuze uit uiteenlopende materialen en kleuren: van aluminium tot hout, in gedessineerde en unikleuren. De horizontale jaloezie is daarnaast uitstekend te gebruiken voor schuine plaatsing bijvoorbeeld in dakramen, op deuren en ook in vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers.

Zoekende naar jaloezieën in de regio Den Bosch? Kijk niet verder en neem contact met ons op. Gegarandeerd dat wij u kunnen helpen.