Garagedeuren

Garagedeuren

 

Sectionale poorten zijn een veilige, praktische, robuuste en esthetische afsluiting voor uw garage. Het combineren van paneeltypes en kleuren geeft u de mogelijkheid om de poort perfect af te stemmen op de stijl van uw huis.
Het poortblad bestaat uit een aantal scharnierende, dubbelwandige geïsoleerde panelen. De panelen zijn gelagerd op kunststof loopwielen met lagers, wat een geluidsarme werking garandeert. De poort wordt rondom afgesloten met een rubber voor een perfecte afdichting.

De zijdelings schuivende poort is een sectionale poort die u zo ver openschuift als u wenst. Niet naar boven dus, maar van rechts naar links of omgekeerd.
Esthetisch doet deze poort zeker niet onder voor de horizontale sectionale poort: de panelen hebben dezelfde symmetrie en de afwerkingsmogelijkheden zijn talrijk.

Een alternatief voor de sectionale poort is de rolpoort. Deze werkt volgens hetzelfde principe als een rolluik maar is robuuster uitgevoerd en daardoor geschikt voor grotere afmetingen. Een garagedeur is leverbaar in elke gewenste RAL-kleur.
De rolpoorten zijn voorzien van diverse veiligheidsaspecten en met vele bedieningsmogelijkheden leverbaar.

Leverancier van:

Alt Text
Alt Text