Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

 

Buitenjaloezieën worden beschouwd als een van de meest efficiënte en meest flexibele vorm van buitenzonwering. Met buitenjaloezieën is de warmte- en lichtregulering optimaal. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen buitenjaloezieën op- en neergelaten worden. Bovendien kan door het variëren van de hellingshoek van lamellen direct zonlicht worden geweerd en natuurlijk daglicht naar wens wordt doorgelaten.
Buitenjaloezieën zijn een ideale zonwering voor gevels waar geen uitsteeksels gewenst zijn en gevels met vaste ramen, schuiframen of naar binnen draaiende ramen. Wanneer een koofconstructie boven de ramen aanwezig is kunnen de jaloezieën in opgetrokken toestand geheel aan het oog onttrokken worden.

Buitenjaloezieën zijn leverbaar in elke gewenste RAL-kleur.
Diverse bedieningen mogelijk, variërend van een eenvoudige handmatige bediening tot een volledig geautomatiseerd systeem voorzien van beveiligingen tegen allerhande weersomstandigheden.

Buitenjaloezieën zijn zeer geschikt voor zowel kantoorgebouwen, scholen, ziekenhuizen en woonzorgcentra, als de particuliere sector. Om een optimaal effect te bereiken is vroegtijdig overleg tussen de ontwerper/architect van een gebouw, de aannemer, de opdrachtgever en Smulders Zonwering aan te bevelen.

Leverancier van:

Alt Text
Alt Text
Alt Text

Buitenjaloezieën:

Warmte werend
Licht regulerend
Isolerend
Zeer windvast
Geen invallende zijzon
Weinig onderhoud
Bepalende architectuur