Duette® Plisse Shades

Duette® Plisse Shades

 

De plissé is een raambekleding van stof in zigzag vorm en kenmerkt zich als elegant en decoratief. De Duette® heeft een unieke honingraatstructuur die zacht en duurzaam is en energiebesparend werkt.
Plissé & Duette® kunnen, zowel apart als in combinatie met elkaar, het zonlicht temperen of helemaal buitensluiten.

Functionele en decoratieve eigenschappen gaan hier prachtig samen. De Duette® heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking, waarbij de spandraden onzichtbaar door de stof lopen.
De plissé & Duette® zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, zoals lichtkoepels, dakramen en serres.

Zowel de vrijhangende, ingespannen, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar, zoals bijvoorbeeld het populaire model met midden pakket. De collecties van de diverse fabrikanten bieden een ruime keuze in uni en dessinstoffen; verschillende kwaliteiten van transparant tot verduisterend.
Wie privacy en lichtinval optimaal wil regelen, kan kiezen voor de Top-down/Bottom-up optie. Er zijn diverse handmatige en elektrische bedieningen mogelijk.

Leverancier van:

Alt Text
Alt Text

Duette® & Plissé shade:

Lichtwerend
Warmtewerend
Energiebesparend
Robuuste aluminium profielen
Zijgeleiding mogelijk
Ook in Top-down/Bottom-Up model
Ook mogelijk met Topar® en DustBlock™ beschermlaag