Duette Plisse Shades

Duette Plisse Shades

 

De plissé is een raambekleding van stof in zigzag vorm en kenmerkt zich als elegant en decoratief. De Duette heeft een unieke honingraatstructuur die zacht en duurzaam is en energiebesparend werkt.
Plissé & Duette kunnen, zowel apart als in combinatie met elkaar, het zonlicht temperen of helemaal buitensluiten.

Functionele en decoratieve eigenschappen gaan hier prachtig samen. De Duette heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking, waarbij de spandraden onzichtbaar door de stof lopen.
De plissé & Duette® zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, zoals lichtkoepels, dakramen en serres.

Zowel de vrijhangende, ingespannen, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar, zoals bijvoorbeeld het populaire model met midden pakket. De collecties van de diverse fabrikanten bieden een ruime keuze in uni en dessinstoffen; verschillende kwaliteiten van transparant tot verduisterend.
Wie privacy en lichtinval optimaal wil regelen, kan kiezen voor de Top-down/Bottom-up optie. Er zijn diverse handmatige en elektrische bedieningen mogelijk.

Leverancier van:

Alt Text
Alt Text

Duette & Plissé shade:

Lichtwerend
Warmtewerend
Energiebesparend
Robuuste aluminium profielen
Zijgeleiding mogelijk
Ook in Top-down/Bottom-Up model
Ook mogelijk met Topar® en DustBlock™ beschermlaag