Rolgordijnen

Rolgordijnen

 

In de afgelopen jaren zijn er diverse soorten rolgordijnen ontwikkeld. Er zijn heel veel mogelijkheden. Sommige rolgordijnen kunnen uw hele kamer verduisteren, ideaal voor de slaapkamer. Andere rolgordijnen hebben een decoratieve of isolerende functie.

Naast het ‘normale’ rolgordijn is er nu ook een variant waarbij er twee raamdecoratieproducten in een cassette verwerkt zijn. De zogenaamde Duo Blinds. Het product wat het dichts tegen het raam wordt geplaatst, is het rolgordijn. Aan de kamerkant kunt u kiezen uit Plissé Shades, Duette® Shades of voor het plaatsen van twee rolgordijnen om te kunnen spelen met transparantie.

Onze collectie rolgordijnstoffen is zeer uitgebreid. Er zijn niet alleen kwaliteiten met verschillende lichttransparanties, maar ook een breed scala aan stijlen. De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessinstoffen kunnen zowel in een trendy, modern, als een klassiek interieur toegepast worden.

Nieuw in het assortiment

Het Nano Rolgordijn. Dit rolgordijn wordt, inclusief zijprofielen, rechtstreeks op het glas geplakt met een speciale tape. Schroeven of boren in het kozijn is niet meer nodig. Een groot voordeel is dat het product verwijderd kan worden zonder sporen achter te laten. Ook leverbaar in de Top Down/Bottom Up versie. Ideaal als u geen inkijk wenst en toch inval van daglicht wilt hebben.

Leverancier van:

Alt Text
Alt Text