Houten Jaloezie Tilburg

Houten Jaloezie Tilburg

 

Kent u de bijzondere raamdecoratie die bestaat uit houten lamellen? Deze decoratie heet houten jaloezie. De beste specialist voor Tilburg en omstreken hierin is Smulders zonwering. Wij bieden een houten jaloezie vanuit onze locatie naar Tilburg en de complete regio. Daardoor kunt u deze bijzondere houten jaloezie vanuit Tilburg aanschaffen, en ook vanuit andere plaatsen kunt u perfect bij ons terecht.

Wij plaatsen, leveren en repareren deze ideale combinatie van zonwerende, licht regelende en decoratieve eigenschappen in decoratie voor ramen. Er is dus een geheel nieuwe decoratieve raambekleding ontwikkeld, die duidelijk verschilt van alles wat u tot nu toe kon krijgen.

Een perfecte lichtregeling, waarmee eindeloos met licht en het zicht gespeeld kan worden. Dat bereikt u met onze houten jaloezieën. Tevens kunt u kiezen voor een mooie filtering van de lichtinval of vol zonlicht. Door de houten jaloezieën te sluiten kan het licht volledig uit de ruimte geweerd worden.

Ook zijn houten jaloezieën uitermate geschikt voor het plaatsen bij dakramen. Ook het plaatsen op deuren is mogelijk. Zelf een vochtige ruimte zoals badkamers en keukens zijn geschikt voor een houten jaloezie. Voor de regio Tilburg zijn wij dé leverancier.

Op zoek naar een bijzondere raamdecoratie? Ga dan voor houten jaloezie!

Ook de bedieningen zijn divers, zo is handmatige en elektrische bediening mogelijk. Smulder Zonwering zal de bediening van uw houten jaloezie installeren. In de regio Tilburg is Smulders Zonwering uw leverancier.

Maatwerkadvies? Neem contact met ons op!