Houten Jaloezie Waalwijk

Houten Jaloezie Waalwijk

 

Op zoek naar een houten jaloezie in Waalwijk? Smulders Zonwering is de leverancier in houten jaloezie in de regio Waalwijk. Advies op maat? Bel ons gerust: 0416-277807.

Deze bijzondere raamdecoratie biedt een functioneel comfort met veel privacy. De voordelen van een houten jaloezie zijn vrij uitzicht naar buiten, maar tegelijker tijd geen inkijk.

De specialist voor houten jaloezie in de omgeving van Waalwijk en omstreken hiervoor is Smulders zonwering. Wij leveren een houten jaloezie vanuit ons pand in Sprang-Capelle voor de complete omgeving. Dat betekent dat als u deze bijzondere houten jaloezieën vanuit Kaatsheuvel of Loon op Zand wil aanschaffen, dat u perfect bij ons terechtkunt. Wij leveren, plaatsen en repareren deze ideale combinatie van zonwerende en decoratieve eigenschappen in raamdecoratie. Zo is er een geheel nieuwe decoratieve raambekleding als houten jaloezie ontstaan, die duidelijk verschilt van alles wat tot nu toe verkrijgbaar was.

Horizontale jaloezieën zorgen voor een perfecte lichtregeling. Hiermee kan eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van de lichtinval. Door de jaloezie te sluiten kan het licht uit de kamer geweerd worden. Er is een ruime keuze in zowel hout als aluminium, uni- en gedessineerde kleuren. Verkrijgbaar in de lamel breedtes van 16, 25, 35, 50 en 70mm.

De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Diverse handmatige en elektrische bedieningen zijn mogelijk

Wilt u een bijzondere raamdecoratie? Kies dan voor een houten jaloezie! In de omgeving Waalwijk is Smulders Zonwering uw leverancier. Advies op maat? Neem contact met ons op!