Silhouette Tilburg

Kent u de bijzondere raamdecoratie die bestaat uit twee transparante stoflagen met daartussenin draaiend geweven lamellen? Deze decoratie heet silhouette. De beste specialist voor Tilburg en omstreken hierin is Smulders zonwering. Wij bieden silhouette vanuit onze locatie naar Berkel-Enschot en de complete regio. Daardoor kunt u deze bijzondere silhouette vanuit Oisterwijk aanschaffen, en ook vanuit andere plaatsen kunt u perfect bij ons terecht. Wij plaatsen, leveren en repareren deze ideale combinatie van zonwerende, transparante en decoratieve eigenschappen in decoratie voor ramen. Er is dus een geheel nieuwe decoratieve raambekleding ontwikkeld, die duidelijk verschilt van alles wat u tot nu toe kon krijgen.

Wist u dat als u deze bijzondere gordijnen helemaal optrekt, dat ze dan verdwijnen in een smalle bovenbak? De ideale oplossing voor het aan het zicht onttrekken van de silhouette. Wij bieden in Udenhout en wijde omstreken meerdere lamelbreedtes en een aluminiumkleurige, optionele boven- en onderrail. We hebben een grote verscheidenheid in stoffen, inclusief een stof voor kamerverduistering en natuurlijk linnen, waardoor de toepassing van silhouette breed is. Voor de regio Tilburg zijn wij dé leverancier.

Op zoek naar een bijzondere raamdecoratie? Ga dan voor silhouette! In de regio Tilburg is Smulders Zonwering uw leverancier. Maatwerkadvies? Neem contact met ons op!