Silhouette Den Bosch

Silhouette Den Bosch? De beste expert voor silhouette is Smulders Zonwering. Wij bieden silhouette voor Den Bosch en de complete regio. Kent u de opvallende raamdecoratie die gevormd wordt uit twee transparante stoflagen met ertussenin draaiend geweven lamellen? Dit heet de silhouette. De beste expert voor Den Bosch en omstreken hiervoor is Smulders zonwering. Wij bieden silhouette voor Wijk en Aalburg en de complete regio. Daardoor kunt u deze bijzondere silhouette ook vanuit Vught aanschaffen, en ook als uit andere plaatsen komt kunt u perfect bij ons terecht. Wij leveren deze ideale combinatie van decoratieve, zonwerende en transparante eigenschappen in decoratie voor ramen. Er bestaat nu dus een geheel nieuwe decoratieve raambekleding, die duidelijk verschilt van alles wat er al was.

Wist u dat als u deze opvallende gordijnen helemaal optrekt, dat ze wegglijden in een smalle bovenbak? De ideale oplossing om ze aan het zicht te onttrekken, deze silhouette. Wij bieden in Vlijmen en directe omgeving meerdere lamelbreedtes en een aluminiumkleurige, optionele boven- en onderrail. We beschikken over een grote verscheidenheid aan stoffen, inclusief een stof voor kamerverduistering en natuurlijk linnen, waardoor de toepassing van silhouette ruim is. Voor de regio Den Bosch zijn wij dé specialist.

Wilt u ook een zeer bijzondere raamdecoratie? Ga dan voor silhouette! In de regio Den Bosch is Smulders Zonwering uw adviseur. Maatwerkadvies? Neem contact op!