Silhouette Waalwijk

Op zoek naar silhouette Waalwijk? Smulders Zonwering is de leverancier in silhouette in de regio Waalwijk. Advies op maat? Bel ons gerust: 0416-277807. Kent u de bijzondere raamdecoratie bestaande uit twee transparante stoflagen met daartussen draaiend geweven lamellen? Deze raamdecoratie heet silhouette. De specialist voor Waalwijk en omstreken hiervoor is Smulders zonwering. Wij leveren silhouette vanuit ons pand in Sprang-Capelle voor de complete omgeving. Dat betekent dat als u deze bijzondere silhouette vanuit Kaatsheuvel of Loon op Zand wil aanschaffen, dat u perfect bij ons terechtkunt. Wij leveren, plaatsen en repareren deze ideale combinatie van transparante, zonwerende en decoratieve eigenschappen in raamdecoratie. Zo is er een geheel nieuwe decoratieve raambekleding ontstaan, die duidelijk verschilt van alles wat tot nu toe verkrijgbaar was.

Wist u dat deze bijzondere gordijnen opgetrokken helemaal verdwijnen in een smalle bovenbak? Een ideale oplossing voor het onttrekken aan het zicht van de silhouette. Wij leveren in Drunen en wijde omstreken in meerdere lamelbreedtes en een optionele aluminiumkleurige boven- en onderrail.
Wij bieden grote verscheidenheid in stoffen, inclusief natuurlijk linnen en een stof voor kamerverduistering, waardoor de toepassing van silhouette breed is. Voor de regio Waalwijk vormen wij dé leverancier.

Wilt u een bijzondere raamdecoratie? Kies dan voor silhouette! In de omgeving Waalwijk is Smulders Zonwering uw leverancier. Advies op maat? Neem contact met ons op!